Gezocht: verkeersregelaars en kruisdragers

Verkeersregelaars

Wij zoeken 2 verkeersregelaars voor De Passie Burgum! Kan je iets voor ons betekenen? Mail naar [email protected]

Kruisdragers

Tijdens De Passie Burgum 2020 wordt een groot verlicht kruis meegedragen. Dit kruis gaat van locatie naar locatie waar de verschillende scènes plaatsvinden. Het kruis is ongeveer vier meter lang en wordt gevolgd door een stoet van mensen.

Wat is de bedoeling?
We maken teams van +- 10 personen. Het kruis is rond de 100 kg, dus je kunt uitgaan van ongeveer 10 kg op je schouder. Je draagt het kruis naar de volgende locatie. Bijvoorbeeld van locatie 1 naar locatie 2. Daarna is het volgende team aan de beurt.
Je wordt tijdens het dragen van het kruis niet geïnterviewd.

Interesse?
Misschien heb je een speciale reden om het kruis te dragen of lijkt het je gewoon bijzonder om mee te kunnen doen. Of misschien kén je iemand die het kruis zou willen dragen. Meld je via [email protected] aan als “kruisdrager”. Heb je vooraf nog vragen? Stel ze gerust!

We zoeken minimaal 40 personen die het kruis gaan dragen. Graag bij het aanmelden je schouderhoogte (minimaal 1.35 m.) doorgeven. Je krijgt via de mail verdere instructies. Wacht niet te lang en geef je op!